Zoeken in deze blog

vrijdag 9 april 2021

Recensie // Heartstopper volume 1 by Alice Oseman

Heartstopper volume 1 

Charlie and Nick are at the same school, but they've never met . . . until one day when theyre made to sit together. they quickly become friends, and soon Charlie is falling hard for Nick, even though he doesnt think he has a chance. But love works in surprising ways, and Nick is more interested in Charlie than either of them realised. 

So this is gonna be a different review then you normally get. First of all it is in Englisch. But second of all, this is a graphic novel and that means that the story is different then useall. This calls for a new review setting. 

First of all I need to say that I love the cover. It is the perfect combination of cute and the right colours that makes it really atractive. I really liked the art style inside the book. It was all  very clear to understand. The colours they used are more of different shades of grey and black but it suits the story. I would loved to see some colour in there to make some things pop out 

donderdag 8 april 2021

TBR April

 

 TBR April


Na een geweldige leesmaand in maart. Gaan we natuurlijk verder met april. Ik mijn mij TBR altijd aan de hand van een monopoly bord. Daar staan genres op en uitdagingen. Zoals bijvoorbeeld een boek dat je recent kocht, of over 500 bladzijdes of fantasy roman. Via deze manier kies ik de boeken uit die hier het beste bij passen. Ik heb er altijd veel plezier van en kijk er elke maand naar uit om te zien wat voor boeken ik mag lezen!

Goed voor de eerste rol had ik fantasy roman. Dit is dus een fantasie verhaal waarin een romance zit verwerkt. Altijd een van mijn favoriete genres. Ik koos hiervoor De ijzerprins, het vierde en laatste deel van The iron fae serie van Julie Kagawa. Als deze uit is lees ik ook De ijzerlegendes uit, waarin de laatste novelle zit. Deze is dan los van mijn TBR. Een goede eerste rol.

dinsdag 6 april 2021

Recensie // Hij die niet bestaat van Valentijn Ringelberg

 Hij die niet bestaat 

De O’khani Kojvo groeit op onder het toeziend oog van zijn moeder op de Zoutsteppe. Ze leert hem jagen, voor zichzelf opkomen en zichzelf nuttig te maken in hun troep. Toch zijn er andere O’khana die het op Kojvo gemunt hebben. Iets dat alles te maken heeft met het verleden van zijn moeder. Wanneer er op een dag een groepje welpen uit de troep worden meegenomen heerst er onrust op de Zoutsteppe. Ook de band tussen Kojvo en zijn moeder Deneh wordt op de proef gesteld als de O’khana worden opgezocht door hun gezworen vijanden: de Mensen. Als jonge jager zal Kojvo de sturing van zijn leven in eigen handen moeten nemen, een beslissing die hem niet gemakkelijk af zal gaan. Hij begint aan een nieuw avontuur die hem uiteindelijk de verschrikkelijke titel van Kinderdoder op zal leveren. Maar waar heeft hij die wrede bijnaam aan te danken? 

Personages en het verhaal:
De inleiding van dit boek is gelijk mysterieus. Je bent bij de prinses van Eudime en leest een stukje over een gevangen persoon. Dit zorgde ervoor dat ik gelijk in het verhaal zat, het maakt nieuwsgierig en zorgt ervoor dat je gelijk door wilt lezen. Het boek is opgedeeld in 4 stukken, elk stuk een deel van het leven van Kojvo. Je begint bij de welp. Dit stuk is vooral een blik op zijn jeugd en hoe het was als welp in de kuil. Het zorgde ervoor dat je Kojvo beter gaat begrijpen ( mits je het eerste deel hebt gelezen ) dit zorgde daarvoor ook voor sympathiek.

maandag 5 april 2021

Cover up Monday #2

 Cover up Monday 

Hallo lieve mensen! Het is alweer tijd voor cover up monday! En wat kijk ik hiernaar uit. Dit is een artikel die ik met alle liefde schrijf en die liefde deel ik uiteraard graag met jullie. 

De boeken van Jennifer L Armentrout zijn over het algemeen bij iedereen wel bekend. Ik geniet er altijd met volle teugen van, het is namelijk een van mijn favoriete schrijfsters. Ik ontdekte haar 1 jaar geleden door het boek Als morgen niet bestaat. Dit bracht mij weer helemaal terug in het lezen, en is dus eigenlijk ook de reden dat ik dit ben begonnen. Vanaf daar ben ik haar schrijfwerk verder gaan volgen en kwam ik al gauw uit bij de lux serie. 

Deze boeken las ik op vakantie in Italiƫ in 2 weken allemaal uit. Ik vond ze geweldig en kon niet stoppen met lezen. Ik vloog erdoor heen. Maar goed genoeg over het verhaal want het gaat natuurlijk over de covers.