Zoeken in deze blog

donderdag 15 oktober 2020

The never ending TBR of thereadingtwinsnl

 My never ending TBR

1. The Dark Elements Serie -Jennifer L Armentrout.
Deze wil ik heel graag lezen omdat ik fan ben van alle boeken van JLA die ik tot nu toe heb gelezen, deze zijn echter alleen nog maar in het engels of als e-book verkrijgbaar, daarom wil ik eerst meer Engels gaan lezen voor ik hieraan begin. Ze lijken me zo leuk!

2. De Wrede Prins - Holly Black
Deze wil ik vooral graag lezen door bookstagram. Overal zie ik het voorbij komen wat mij erg nieuwsgierig heeft gemaakt. Ik heb de flaptekst opgezocht en ook dit spreekt mij aan. Ik hoop deze nog te lezen!

3. Cinder & Ella 2 - Kelly Oram
Happily Ever After is het tweede deel van Cinder en Ella die ik echt geweldig vond. We moeten nog even wachten totdat het uitkomt maar ik heb er nu al onwijs veel zin in!

4. Toxine - Rani de Vadder
Ik kan gewoon niet geloven dat ik deze nog niet heb gelezen. Overal zie ik het voorbijkomen, en ook die cover is echt een pareltje. Het verhaal lijkt mij ontzettend gaaf! Ik ben echt een fan van youngadult en fantasy, wat aansluit bij dit boek.

5. De Beminde 2 - Kiera Cass
Hoewel ik geen fan was van De Beminde ben ik wel heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Ergens hoop ik dat deel 2 alles goed maakt!

xaboutbooksx bedankt dat we mee mochten doen!dinsdag 13 oktober 2020

Boek recensie Voor verdriet heeft niemand tijd

Voor verdriet heeft niemand tijd

Liv en Emerald zijn twee tieners die elk een groot verlies hebben geleden. Liv verhuist met tegenzin naar de andere kant van het land, waar ze Emerald ontmoet. Haar nieuwe beste vriendin worstelt met haar eigen problemen en heeft het langs haar zijde moeilijk om de draad op te pikken. De twee groeien snel naar elkaar toe, wat hen ook hoop op een betere toekomst geeft, maar door de geheimen die ze allebei met zich meedragen, komt die vriendschap aan een zijden draadje te hangen.

Personages: 
We hebben in dit verhaal twee hoofdpersonages namelijk Liv en Emerald. Beide hebben veel meegemaakt en proberen dit nu te verwerken. Met de personages had ik even wat moeite, ik kon me nog niet goed identificeren met ze omdat ze jonger zijn dan mijzelf en daarom voelt het voor mij niet als een young adult gezien de leeftijd. De gebeurtenissen daarin tegen passen hier wel heel erg bij.