Zoeken in deze blog

vrijdag 18 september 2020

Boek recensie Verlies me. Niet

Verlies me. Niet

Na de grote cliffhanger in 'Raak me. Niet.' gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, 'Verlies me. Niet.', meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op...

Prijs; 15,99 
Auteur; Laura Kneidl
Genre; New adult, Romance
Uitgever; Zomer en Keuning
Bladzijdes; 416
Taal; Oorspronkelijk Duits

donderdag 17 september 2020

My never ending TBR

My never ending TBR

Welkom bij mijn ( aboutbooks ) Never ending TBR! Zoals de meesten van ons boekenbloggers heb ik ook een eindeloze To Be Read stapel liggen. Zowel fysiek als op de ereader. Samen zitten we dan ongeveer op 450 ongelezen boeken, hihi. Hieronder ga ik 5 boeken bespreken die al heel lang staan en die ik nu toch wel graag wil lezen. In de hoop dat dit het zetje is om ze op te pakken! 


dinsdag 15 september 2020

Boek recensie Helende bladeren

Helende bladeren 

De bewoners van Terram zijn opgegroeid met verhalen over de Kosmosdraak, de god van het universum. Ooit stuurde hij draken om de wereld te creëren en te beschermen. Honderden jaren geleden ging het mis en werd het portaal naar het dodenrijk geopend. Uiteindelijk wisten de draken hem weer te sluiten, maar de duisternis had flinke schade aangericht. Nu de Aardedraken bijna uitgestorven zijn, is alle hoop gevestigd op Nepheda, de laatste Aardedraak.
Eilika droomt ervan om op avontuur te gaan, de wereld te ontdekken en de draken te ontmoeten. Het blijft echter bij dromen; als meisje uit een boerendorp moet ze trouwen en een gezin stichten. Wanneer ze op een dag een aardedrakenei vindt, wordt alles anders.
Solix wordt een heilige genoemd vanwege zijn aardedrakenmagie. Zijn taak is om de laatste Aardedraak te beschermen. Hoewel hij niet in zijn eigen krachten gelooft, is hij vastbesloten om zijn taak serieus te nemen. Hij wordt flink op de proef gesteld wanneer hij merkt dat Nepheda stervende is.
Aster kan zich nauwelijks haar ouders en haar geboorteland herinneren. Haar belangrijkste regel is: laat niemand jouw magie zien en leid een normaal leven. Als ze op haar tocht een jongen ontmoet, gaat ze twijfelen. Is het wel slim om haar magie verborgen te houden?

Prijs; 17,49
Auteur; Claudia Boon
Genre; Fantasy, Young adult'
Uitgever; Owl publishing
Bladzijdes; 357
Taal; Nederlands