Zoeken in deze blog

zaterdag 9 mei 2020

Recensie Mijn jaar na jou!


Recensie
Mijn jaar na jouw
Nina de Pass
Wat, is dit een debuut?
Ja lieve mensen dit is het debuut van Nina de Pass. En wat voor debuut! Het is een enorm succes. Mijn enorme complimenten naar Nina. Haar schrijfstijl is ontzettend goed. Na de eerste paar pagina’s zit je gelijk in het verhaal. Het is een debuut die recht in je (lezers) hart naar binnen komt. Dit verhaal is zoveel meer dan een gewoon verhaal, met heel veel inlevingsvermogen. Maar het verhaal is ook zo ontzettend vlot en mysterieus geschreven. Een young adult die tot de absolute top hoort van 2020. En een auteur waar we hele mooie dingen van kunnen verwachten.

Kobo plus Series!

Maar allereerst wat is nu eigenlijk Kobo plus?
Kobo Plus is een platform gecreëerd door Bol.com. Via dit platform kun je voor 9.99 per maand e-books lezen via je Kobo ereader. Dit geldt het zelfde voor de luisterboeken. Voor de liefhebbers kun je een combi abonnement nemen voor 12,99.

Maar nu, wat zijn dan echt must read series via Kobo plus? Nou ik ga het je vertellen. Ik heb vijf series uitgezocht die zeker de moeite waard zijn om te lezen!

1. Aan alle jongens van wie ik hield - Jenny Han


Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht... en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

dinsdag 5 mei 2020

Recensie Begin again


Recensie
Begin again
Mona Kasten
‘’ Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal ‘’
Love it!
Okee nu moet ik toch eerlijk toegeven dat ik niet aan dit boek wou beginnen. Waarom? Ik hou van dit soort boeken en bleef het uitstellen om naar iets te kunnen uitkijken. Maar goed je moet er een keer aan geloven. En wat ben ik blij dat ik ben begonnen aan het boek. Ik had hem binnen 2 dagen uit en dat gebeurd niet vaak. Ik kon gewoon niet stoppen met lezen en moest weten hoe dit zou aflopen.

Easy read
Ja dit was een easy read, de schrijfstijl is heel fijn en ook heel vlot. Je leest er als een trein doorheen. Door deze schrijfstijl worden de karakters goed neergezet en rustig geïntroduceerd. Mona heeft hier een heel fijn verhaal neergezet met hedendaagse dingen waar we ons in kunnen vinden, waardoor het heel herkenbaar word voor mensen. Ik werd het verhaal dan ook echt ingezogen. Je maakt rustig kennis met alle personen, met Kaden en Allie iets sneller maar ook bij hun worden er verder in het boek meer dingen bekend gemaakt en vorderingen worden getoond. De vrienden leer je wat later kennen, maar door deze tactiek leer je ze wel goed kennen en voel je je verbonden met hun.