Zoeken in deze blog

donderdag 22 oktober 2020

The never ending TBR of Books and blogs

 

 My never ending TBR

Omdat ik het lastig vond om een eerste boek uit mijn TBR te kiezen maakte ik een TBR jar die ik vervolgens niet gebruikte. Daarna besloot ik aan de series te beginnen met als gevolg dat ik dat ook weer even beu was. Hoe ga ik mezelf dan nog uitdagen om die lijst weg te lezen ? Dat werd eigenlijk vrij makkelijk gemaakt want ik kreeg simpelweg gewoon een koopstop opgelegd. vervolgens won ik een aantal boeken en kreeg ik een aantal recensie exemplaren opgestuurd !! They just keep coming.. in all possible ways. 

Mijn never ending TBR is inmiddels niet meer zo never ending. Nog iets minder dan 51 boeken te gaan en dan zijn alle boeken in mijn kast gelezen ! Via mijn eigen blog neem ik jullie mee in mijn countdown. Vandaag deel ik een stukje van mijn pile bij Danique !

 

woensdag 21 oktober 2020

Boek recensie Polaroidmeisje

Polaroidmeisje 

Achter het zeer populaire Instagramaccount Polaroidmeisje gaat de verlegen en onhandige Lize schuil. Op haar account vindt ze meer en meer haar eigen stem en durft ze uit haar comfortzone te kruipen. Maar dan krijgt ze een geheimzinnig bericht. Ze besluit haar vrienden Hannah en Thomas in vertrouwen te nemen. Maar Hannah heeft zo haar eigen problemen. Haar broer Rafaël gedraagt zich heel vreemd en thuis is de spanning om te snijden. Lize en Thomas gaan samen op onderzoek uit. Maar als Lize plotseling verdwijnt, blijkt dat geen heel verstandig besluit te zijn geweest. Waar is Lize toch en wat heeft Rafaël daarmee te maken?

Personages:
De hoofdpersonages zijn Lize en Hannah zijn personages waar ik even mee in moest komen, ze waren jonger dan ik had verwacht. Verder zijn het personages die al aardig bekend zijn, en dat was jammer. Lize is het stille meisje die een geheim en bekend Instagram account heeft, dit is geen nieuwe combinatie.