Zoeken in deze blog

zaterdag 12 september 2020

August reads 2020


It's a Wrap 

Augustus is al weer een paar dagen voorbij, en wat was het was een goede leesmaand. Ik heb mijn persoonlijk record verbroken voor het aantal gelezen boeken in een maand. Normaal zit ik rond de 5, maar voor deze maand waren het er maar liefst 8! Hieronder staan de gelezen boeken en de beoordeling ervan op een rijtje!

vrijdag 11 september 2020

Boek recensie Niet jouw girl


Niet jouw girl 

De sprankelende Tinka (ook wel Kim genoemd) houdt wel van

een uitdaging. Topmodel worden is haar grote droom. Als ze zich bij haar eerste fotosessie moet uitkleden, vindt ze dat dan ook geen probleem. De meiden uit haar lievelingsserie Holland's Next Top Model staan tenslotte ook voortdurend in hun ondergoed. Maar waarom voelt ze zich toch ongemakkelijk bij de fotograaf? En hoezo komt hij tijdens de fotosessies zo akelig dichtbij?

Prijs; 15,99
Auteur; Annette Mierswa
Genre; Young adult
Uitgever; De Fontein
Bladzijdes; 237
Taal; Nederlands

dinsdag 8 september 2020

Boek recensie Raak me. Niet.

Raak me. Niet.

Raak me. Niet.' van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Prijs; 18,99
Auteur; Laura Kneidl
Genre; New adult, Romance
Uitgever; Zomer en Keuning
Bladzijdes; 416
Taal; Oorspronkelijk Duits