Zoeken in deze blog

vrijdag 25 september 2020

Boek recensie Het grote misschien

Het grote misschien 

Miles Halter is gefascineerd door beroemde laatste woorden. Die van de dichter Rabelais - 'Ik ga op zoek naar een Groot
Misschien' - inspireren hem om zijn onbeduidende leven achter zich te laten en de wereld in te trekken, naar een kostschool in Alabama. Daar vormt hij al snel een onafscheidelijk drietal met zijn kamergenoot de Kolonel en diens beste vriendin Alaska.

Alaska is mooi, slim, supersexy en totaal verknipt. Miles weet dat hij de grens van hun prille vriendschap niet zou moeten overschrijden, maar wanneer zij hem de laatste woorden van de vrijheidsstrijder Simon Bolívar vertelt - 'Hoe kom ik ooit uit dit labyrinth!' - is hij op slag verliefd. Terwijl Miles dieper haar wereld in wordt gezogen, dringt de betekenis van die laatste woorden langzaam tot hem door en katapulteert Alaska hem ongenadig het Grote Misschien in.

Titel; Het grote misschien
Prijs; 16,99
Auteur; John Green
Genre; Young adult
Uitgever; Gottmer
Bladzijdes; 254
Taal; Oorspronkelijk Engels

donderdag 24 september 2020

The never ending TBR of valeriesboekenwereld

 

 My never ending TBR

Vandaag vertel ik jullie iets meer over vijf boeken (of series) die al lang op mijn TBR liggen te wachten, waar ik eigenlijk ook echt zin in heb en veel van verwacht, maar die toch blijven liggen… Herkenbaar, toch?

 

dinsdag 22 september 2020

Boek recensie Perfect plaatje

Perfect plaatje 


Dat New York de dichtstbevolkte stad in de Verenigde Staten is bijvoorbeeld. En dat 1 op de 38 mensen in de VS er woont. Maar ze weet absoluut niets over modellenwerk in de Big Apple. Zal ze, samen met haar familie, wel kunnen aarden in de States? En hoe wordt een mens 'een merk'? Dat is namelijk wat ze moet worden, als ze de modellen in New York mag geloven. Haar leven wordt helemaal één groot vraagteken wanneer ze wordt bedolven onder grootse en romantische gebaren - maar niet die van haar vriendje...

Prijs; 16,99
Auteur; Holly Smale
Genre; Young adult
Uitgever; Gottmer
Bladzijdes; 235
Taal; Oorspronkelijk Engels 

zondag 20 september 2020

ABC Challenge

ABC Challenge 


Welkom! Bij de ABC Challenge. Een challenge waarin we het hele alfabet afgaan, waarbij we natuurlijk beginnen met de A. Per letter beschrijven 3 bloggers, 5 boeken waarvan zij denken dit moet echt in het lijstje. 3 boeken die in je kast staan, en 2 die je heel graag wilt. Ik ga jullie deze week meenemen in mijn ABC Challenge beginnend met de A.