Zoeken in deze blog

Even voorstellen!

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Danique van der Heide, ik ben 19 jaar oud en ik woon in het gezellige dorpje Erica vlak buiten Emmen. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistent, en ben verder gaan studeren aan de PABO, de lerarenopleiding voor het basisonderwijs. Daarnaast heb ik een bijbaantje bij onze plaatselijke cafetaria. Maar het aller liefst kruip ik lekker op de bank of heerlijk in mijn bed, om weer een fantastisch verhaal te ontdekken. 

Ik begon al vrij jong met lezen en ben ook meegegroeid met de genres. Toen ik op het middelbaar onderwijs kwam raakte ik in contact met het genre, Young Adult, en ik wist meteen toen ik het eerste boek had gelezen, dit is wat ik leuk vind. Als ik het me goed herinner was het eerste boek een van Julie Kagawa en ik was meteen verkocht aan de wonderlijke wereld vol fantasie. Ik heb dit dan ook nooit losgelaten en waan me het liefst in een wereld die niet echt is, om even te ontsnappen aan mijn eigen wereld. Mijn favoriete auteurs zijn dan ook wel Stephanie Garber, Jennifer L Armentrout, Julie Kagawa en Cassandra Clare. 

Toen ik via andere mensen in contact kwam met Bookstagram wist ik het meteen, dit wil ik ook! Na lang zoeken naar een goede naam en lang nadenken hoe ik dit wou, heb ik in november vorig jaar de stap genomen, en daar was het dan mijn eigen Bookstagram, die sommige van jullie misschien kennen als xaboutbooksx. Hier deel ik al mijn passie voor boeken. Maar ik wou meer, een blog, dit leek me in eerste instantie eng om te doen maar ik ben de stap toch gaan nemen en hier is die dan! Ik wens jullie heel veel plezier!❤️

Geen opmerkingen:

Een reactie posten