Zoeken in deze blog

zaterdag 9 mei 2020

Kobo plus Series!

Maar allereerst wat is nu eigenlijk Kobo plus?
Kobo Plus is een platform gecreëerd door Bol.com. Via dit platform kun je voor 9.99 per maand e-books lezen via je Kobo ereader. Dit geldt het zelfde voor de luisterboeken. Voor de liefhebbers kun je een combi abonnement nemen voor 12,99.

Maar nu, wat zijn dan echt must read series via Kobo plus? Nou ik ga het je vertellen. Ik heb vijf series uitgezocht die zeker de moeite waard zijn om te lezen!

1. Aan alle jongens van wie ik hield - Jenny Han


Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht... en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.







2. Did I mention I love you? - Estelle Maskame 


Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch... trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?


PS. Er is een sequel over Tyler! 



3. De glazen troon - Sarah J Maas 

Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven.



4. Royally Yours -  Kate McMurray 

Eén dag. Vijf stellen. De meest spraakmakende bruiloft ter wereld. Maar dit verhaal gaat niet over de bruid en bruidegom, de hertogen en hertoginnen, dit verhaal gaat over de paleishulp met een hart van goud, de ontwerpster die ervan droomt haar creaties in de kerkbanken te zien, de Amerikaanse bodyguard die wat Britse charme leert, de paparazzo na die ene geweldige foto, en het gewone meisje dat ervan droomt een prinses te zijn. Geruchten over een vermiste bruid dreigen de dag te verpesten, maar niets kan de romantiek stoppen die in de straten van London voelbaar is de dag voor het koninklijk huwelijk.

PS. Dit is een Kobo Original, nergens anders verkrijgbaar dus! 



5. Mortal Instrumenst -  Cassandra Clare 

De vijftienjarige Clary woont met haar moeder in New York. Wanneer deze ontvoerd wordt, komt Clary achter het familiegeheim: haar moeder behoorde ooit tot een groep demonenjagers. Langzaamaan lukt het Clary om tot die wereld door te dringen. Maar de wereld van de demonenjagers is verscheurd. Zal het Clary en haar vrienden lukken om haar moeder te redden?


Dit zijn vijf toffe series die te lezen zijn bij Kobo plus! Maar er zijn nog veel meer neem gauw eens een kijkje! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten